Svi postovi

Regrutiranje radne snage na Jadranu-ljeto 2021

Regrutiranje radne snage Viapan group

Regrutiranje radne snage na Jadranu-ljeto 2021

Stručnjaci iz Viapan Grupe očekuju jedinstvenu ljetnu sezonu 2021. što se tržišta rada tiče. Domaći turizam i ugostiteljstvo će rušiti rekorde, i u trgovini se očekuje rast, u odnosu na prethodnu sezonu. Za sve ovo je potrebna radna snaga. Regrutiranje radne snage nije lak posao, unatoč činjenici da je nezaposlenost velika. Planirajte unaprijed za sezonu 2021., povjerite regrutiranje i selekciju stručnjacima.

Regrutiranje radne snage za turističku sezonu

Turizam i ugostiteljstvo se moraju pripremiti za ljetnu sezonu, ali mala i srednja poduzeća često ne mogu odvojiti vrijeme i energiju za regrutiranje radne snage. Predlažemo da se pripremite na vrijeme na navalu i povećani promet, nemojte dopustiti da nedostatak radne snage utječe na vaše uspjehe. Viapan Grupa zapošljava više tisuća ljudi godišnje - brzo, pouzdano i fleksibilno. Viapan Adria, kao dio Viapan Grupe, ima višegodišnje iskustvo u iznajmljivanju i posredovanju radne snage. Dopiremo do tražitelja zaposlenja, nudimo posao  ljudima i s ruralnih područja, onima, koji su voljni otići na sezonu - po potrebi organiziramo i prijevoz i smještaj.

Povjerite proces regrutiranja i selekcije nama!

Prepustite regrutiranje radne snage iskusnim stručnjacima. U ovoj godini se ne može riskirati. Viapan Grupa sa skoro 40 godina iskustva i 40-ak poslovnica diljem Srednje Europe nudi stabilna HR rješenja, od regrutiranja radne snage, organiziranja smještaja i prijevoza, do cjelokupne administracije i stručnog savjetovanja. Viapan Grupa radi za Vas.

0

Pošalji aplauz ako ti se svidjelo

0